Diensten

Stuurmachines aanpassen

Van der Wal Elektrotechniek is specialist in het aanpassen van het elektrische componenten van bestaande stuurwerkinstallaties. Veranderingen in wet- en regelgeving verplichten u soms tot het aanpassen van uw stuurmechanisme.

Hoe complex de aanpassingen ook zijn, wij zorgen voor oplossingen. Hiermee voorkomt u het vervangen van uw complete stuurwerkmechanisme. U investeert slechts in wat echt noodzakelijk is. Informeer wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak →

Stuurmachines renoveren

Renovatie van een complete stuurmachine begint bij Van der Wal Elektrotechniek met een grondige inventarisatie. Op basis hiervan adviseren wij u, met kennis van de huidige mogelijkheden, over de te nemen stappen.

Vanzelfsprekend voeren wij de complete renovatie, in samenwerking met onze vaste partners, feilloos voor u uit. Wij zijn gecertificeerd om keuringen aan elektrische stuurwerken uit te voeren. Zo weet u dat uw installatie weer voldoet aan alle wettelijke eisen, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk is.

Stuurmachine installeren

Van der Wal Elektrotechniek heeft alle kennis en expertise in huis om nieuwe stuurmachines te installeren. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze vaste partners zoals Buyck Techniek. De nieuwe installatie, die standaard bestaat uit elektrische schakelkasten en een moderne besturings- en controle-unit, bouwen wij geheel naar uw wensen.

Wij zorgen eveneens voor keuring van de bijbehorende elektrotechnische schema’s.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →