Over ons

Elektrotechniek in de binnenvaart

Bij Van der Wal Elektrotechniek ligt de focus volledig op elektrotechniek in de binnenscheepvaart. Wij onderhouden, repareren en installeren elektrische installaties en nautische apparatuur in binnenvaartschepen. Schippers die door een storing in de elektrische installatie uit de vaart zijn, kunnen rekenen op Van der Wal Elektrotechniek.

Wij komen bij u aan boord om een oplossing te bieden, waar uw schip ook ligt. Een praktische no-nonsense insteek kenmerkt onze handelswijze. Wij zijn doeners die er graag de vaart in houden.

Bij Van der Wal Elektrotechniek begrijpen wij dat uw schip niet stil mag liggen. U moet varen. U kunt rekenen op onze:

  • Klantgerichte service;
  • Kennis van zaken;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Oplossingen om u in de vaart te houden;

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij 24 uur per dag beschikbaar.

Voor Johan van der Wal in 1999 zijn onderneming startte, heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan bij Van Wijnen Scheepselektro. Aan boord van binnenvaartschepen heeft geen enkel elektrisch onderdeel geheimen voor hem. Van der Wal Elektrotechniek is sinds 2011 gevestigd in een modern bedrijfspand aan de Staalindustrieweg in Alblasserdam.

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met een goede naam. Eenmaal aan boord klaart het team van Van der Wal Elektrotechniek elke klus.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij Van der Wal Elektrotechniek dicht bij huis. Door de zonnepanelen op het dak van ons pand zijn wij voor ons energieverbruik nagenoeg zelfvoorzienend. Wij gebruiken energiezuinige (LED)verlichting, werken zoveel mogelijk digitaal en wij bieden ons afval gescheiden aan. Wij streven ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten. MVO betekent ook dat wij actief deelnemen aan innovatieve groene projecten (koppeling naar project:

  • Kraanschip voorzien van hybride aansturing
  • Kraanschip reduceren uitstoot).

Leerbedrijf SBB

Wij zijn er trots op dat Van der Wal Elektrotechniek een erkend SBB-leerbedrijf is. Binnen ons bedrijf geven wij studenten een praktijkopleiding. Hierdoor hebben zij meer kansen op de arbeidsmarkt. Onze sector krijgt zo steeds de vakmensen die er nodig zijn.

Maak een afspraak →

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →