Diensten

Automatisering

Bij veel elektrotechnische apparatuur die geïnstalleerd wordt, is een programma nodig.

Dat programma wordt ook door ons voorzien. Wij werken met Siemens, Exor en onder andere de service op afstand van Corvina Cloud. Maar ook met andere merken, zoals Omron, Wago en Mitsubishi PLC’s, Victron apparatuur en Vacon frequentie drives zijn wij bekend.

Maak een afspraak →

Wij programmeren: 

PLC-software
Het zogenoemde 2-draads of bussysteem programmeren wij met behulp van de PLC-techniek, volledig naar uw wensen. Wij gebruiken bij voorkeur de PLC’s van Siemens. Daarnaast voeren wij regelmatig projecten uit met systemen en software van Wago, Eaton, Mitsubishi en andere merken.

Touchscreenbediening
Voor het programmeren van touchscreenbediening maken wij bij voorkeur gebruik van schermen van Exor. Deze schermen kenmerken zich door een fraaie uitstraling en goede visualisatie van analoge waarden, zoals bijvoorbeeld boordnetspanningen en druk- en temperatuurmetingen. Ook biedt Exor in combinatie met een touchscreen de mogelijkheid service op afstand te verlenen. Dit gebeurt met een door Exor opgezet platform, genaamd Corvina cloud. Corvina Cloud biedt ook de mogelijkheid op afstand bijvoorbeeld generatoren te starten of te stoppenstoppen met behulp van een smartphone.

Frequentieregelaars
Frequentieregelaars gebruiken wij om bijvoorbeeld de aanloopstroom te reduceren. Denk aan een ballastpomp, rijmotoren van een luikenwagen of de machinekamerventilatie. Wij installeren en programmeren bij voorkeur frequentieregelaars van Vacon.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →