Het laatste nieuws

20 jaar jubileum

Op 1 oktober 2019 was het 20 jaar geleden dat wij ons bedrijf zijn gestart. Zaterdag 5 oktober vierde Van der Wal Elektrotechniek haar 20-jarig jubileum met genodigden inclusief een hapje en drankje.

Lees verder →

Maritime Industry 2019

In mei stond Van der Wal Elektrotechniek op de beurs Maritime Industry 2019 in de Evenementenhal in Gorinchem met een lessenaar. Die gaf bezoekers een  realistische kijk op een opstelling aan boord van een binnenvaartschip. 

Lees verder →

Groot onderhoud op motorschip Dirkje

Een defecte voorstuwingsmotor op motorschip Dirkje van binnenvaartschipper Robert Moors was het begin van een flinke renovatie door Van der Wal Elektrotechniek. 

Lees verder →

Ontwikkeling in de markt

Om klanten goed van dienst te blijven, zijn de mannen van Van der Wal Elektrotechniek op training geweest en zijn ondertussen gecertificeerd om de nieuwe AIS-transponder te installeren én een verklaring af te geven. 

Lees verder →

Slimme oplossingen voor verstelbare stuurhuizen

Regelgeving vereist dat in hoogte verstelbare stuurhuizen voorzien moeten zijn van een signalering die de hoogste en laagste positie van de stuurhut aangeeft en een indicatie geeft dat er spanning aanwezig is. 

Lees verder →

Kom eens op de koffie

Johan van der Wal heeft de verhuizing van het kantoor van de eerste verdieping naar de begane grond aangegrepen om de band met klanten verder te verdiepen. Een gesprek met een kop goede koffie hoort daar volgens Johan bij. 

Lees verder →

Goede technici

Alphatron Marine ‘De samenwerking met Johan gaat terug naar de tijd voor Johan zijn bedrijf startte. Er was direct een klik tussen ons. In die periode zijn wij regelmatig samen op karwei geweest.'

Lees verder →

Maaspoort klaar voor de toekomst

Joop Booij, binnenvaartschipper in hart en nieren, is sinds 2002 klant bij Van der Wal Elektrotechniek. Joop: ‘Het installeren en onderhouden van elektrische installaties vertrouw ik al jaren volledig toe aan Johan en zijn mensen.’ 

Lees verder →

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →