Diensten

Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties aan boord van binnenvaartschepen onderhoudt, repareert en installeert Van der Wal Elektrotechniek met kennis van zaken. U kunt denken aan boegschroefinstallaties, generatoren, schakel- en verdeelkasten, accu’s, blauwbord, camera-installaties, etc.

Daarnaast levert Van der Wal Elektrotechniek u, op basis van een bestek of uw wensen, het complete tekenpakket. Vanzelfsprekend houden wij daarbij rekening met de geldende wet- en regelgeving.

Maak een afspraak →

Automatisering

Is elektrotechnische apparatuur eenmaal geïnstalleerd dan programmeert Van der Wal Elektrotechniek de systemen. U heeft één leverancier die ervoor zorgt dat alle elektrotechniek werkt en bedient kan worden zoals u dat wilt. Wij zijn thuis in het programmeren van:

PLC-software
Elektronische apparatuur programmeren wij met behulp van de zogenoemde PLC-techniek geheel naar uw wensen. Van der Wal Elektrotechniek gebruikt voor haar projecten bij voorkeur PLC-software van Siemens. Wij voeren ook regelmatig projecten uit met systemen en software van Wago, Eaton en andere merken.

Touchscreenbediening
Touchscreenbediening programmeert Van der Wal Elektrotechniek geheel naar uw wensen. Wij maken bij voorkeur gebruik van schermen van Exor. Deze schermen kenmerken zich door een fraaie uitstraling en goede visualisatie van analoge waarden zoals boordnetspanningen, oliedrukmetingen etc.

Frequentieregelaars
Van der Wal Elektrotechniek programmeert frequentieregelaars om de snelheid van uw elektromotoren efficiënt te regelen. Denk aan een ballastpomp, rijmotoren van een luikenwagen of de machinekamerventilatie. Wij installeren en programmeren bij voorkeur frequentieregelaars van Vacon.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →