Aanpassing en uitbreiding aan bestaande systemen

Van der Wal Elektrotechniek - La Terna

Schipper Dave de Wit van motorcontainerschip La Terna klopte bij Van der Wal Elektrotechniek aan omdat hij het PLC-systeem wilde aanpassen, en het camerasysteem wilde uitbreiden op het schip. De La Terna is sinds anderhalf jaar in het bezit van Dave en zijn familie.

Wij moesten over de bronbestanden van PLC-software beschikken, voordat we aan de wensen van Dave konden voldoen.

PLC en camerasysteem

Dave: “Van der Wal Elektrotechniek heeft het initiatief genomen en de benodigde bestanden op een USB-stick laten zetten door de oorspronkelijke installateur.” Vanaf dat moment waren wij in staat de gewenste aanpassingen en uitbreidingen uit te voeren. Zowel voor het PLC-systeem áls de camera’s lagen er specifieke aanpassingen. Het gebruik van een camerasysteem voor goed overzicht is juist op een containerschip van groot belang.

Kennis en kunde

Dave benoemt de kennis en kunde die Van der Wal Elektrotechniek op dit vlak in huis heeft. “Het is vooral goed en onderscheidend dat zij aanpassingen kunnen verrichten aan bestaande systemen. Ook al hebben zij die systemen zelf niet geïnstalleerd.” Het voordeel in dit specifieke geval, was dat wij over hetzelfde tekenprogramma konden beschikken waarin de e-schema’s waren gemaakt.

La Terna camera
Schermen La Terna

Betrouwbare partner

“Van Der Wal Elektrotechniek is al langer een betrouwbare partner. We kunnen altijd bij hen terecht en bevelen hen dan ook van harte aan”, besluit Dave.

Bent u naar aanleiding van de positieve ervaring van Dave nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening, ook op het gebied van bestaande installaties? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →