Accu monitoring met Victron VRM

2240907 Van der Wal elektrotechniek 11 06   Overzicht

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke manier voor het monitoren en optimaliseren van uw accupakket? Dan bieden wij met Victron VRM - Victron Remote Management - een oplossing!

Met deze technologie heeft u een scala aan mogelijkheden, zowel lokaal als op afstand.

Controleren & beheren

Victron VRM is een krachtig portal, waarmee u de status van uw accupakket kunt controleren en beheren. Waar dan ook! Dit systeem biedt een uitgebreide reeks functies die inzicht geeft in de werking van de 24V installatie, zoals:

Realtime monitoring

Met de Victron VRM kunt u de status van uw accupakket zowel lokaal als op afstand monitoren. Dit geeft u direct inzicht in de prestaties en conditie van uw systeem. 

Parameter aanpassingen

Op afstand kunnen parameters van laders en omvormers worden aangepast, waardoor de installatie eenvoudig en nauwkeurig kan worden afgestemd op specifieke behoeften en omstandigheden. 

Generator besturing

U kunt op afstand de generator starten en stoppen, wat een naadloze controle en bediening van uw energiebronnen mogelijk maakt.

Uitgebreide datalog

De Victron VRM biedt een uitgebreide datalog, waarin de prestaties van uw systeem over meerdere dagen kunnen worden teruggezien. Deze data is bijzonder nuttig bij het oplossen van storingen en het beantwoorden van vragen over de gebruiksduur van accu’s.

Deze geavanceerde functies maken de Victron VRM een onmisbaar hulpmiddel voor betrouwbaar en efficiënt energiebeheer. Wilt u meer informatie over dit of andere producten die wij leveren en installeren? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →