Corvina Cloud: op afstand controle over uw schip

2241061 Van der Wal elektrotechniek   Overzicht

Op steeds meer schepen worden traditionele ‘knoppenbedieningen’ vervangen door zogenaamde PLC-bediening. Een flexibele en moderne manier van controle over het schip. Maar het is meer: in combinatie met een bedieningsscherm, bestaat de mogelijkheid ook via uw telefoon op afstand controle te houden over het schip.

Wij stellen u graag de Corvina Cloud voor! 

Corvina Cloud is een toepassing waarmee bedieningsschermen aan het internet gekoppeld worden. Dat biedt schippers de mogelijkheid op afstand hun systemen te bedienen en te monitoren. Een bewezen nuttig systeem, waardoor het beheer van elektrotechnische installaties eenvoudiger en efficiënter wordt. Corvina Cloud is een cloud-gebaseerde oplossing, die schippers in staat stelt vanaf elke locatie inzicht te krijgen in, en controle te houden over hun systemen.

Voorbeelden

Of het nu gaat om het controleren van de accuspanning, het starten en stoppen van generatoren of het monitoren van alarmsensoren: het is allemaal mogelijk met Corvina Cloud. Schippers zien op hun mobiele telefoon wat op hun schip gebeurt. Afhankelijk van de functies die geprogrammeerd zijn op de schermen in de stuurhut.

Zelf ingrijpen en meekijken

Eén van de grootste voordelen van Corvina Cloud is de mogelijkheid voor schippers om zelf in te grijpen bij storingen of problemen. Dit kan op elk moment en vanaf elke locatie. Daarnaast hebben wij als serviceprovider ook toegang tot de cloud. Dat betekent dat wij bij storingen snel kunnen meekijken en ondersteuning kunnen bieden. Daardoor worden problemen sneller en efficiënter opgelost. Dat is zowel voor ons, als voor onze klanten een groot voordeel. 

Veilige verbinding

Eén van de belangrijke kenmerken van Corvina Cloud, is de beveiligde VPN-verbinding. Daardoor is alle data veilig en beschermd: een belangrijke toegevoegde waarde. In een tijd waarin cybersecurity steeds belangrijker wordt, biedt Corvina Cloud een functionele en veilige oplossing.

Neem voor meer informatie over Corvina Cloud en hoe het u kan helpen, contact met ons op.

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →