‘Flexibiliteit, instant respons en hoog serviceniveau’

2231989 Van der Wal elektrotechniek   Overzicht

Bij Van der Wal Elektrotechniek houden we van praktijkgestuurd leren! Voor komend jaar zien we een aantal ontwikkelingen, waarop we als vanouds anticiperen. In deze vooruitblik op 2024 benoemen we onder andere remote control, track pilot, verduurzaming en ons voortdurende streven naar optimale service.

Maar eerst wensen we u het allerbeste voor dit nieuwe jaar!

Remote control: toenemende vraag

De trend van op afstand bedienbare systemen wint terrein. In 2024 verwachten we een groei in het gebruik van smartphones voor het bedienen van generatoren, het monitoren van accuspanning en het schakelen van verlichting en pompen. We zien dat schippers behoefte hebben aan het gemak van controle op afstand.

Track Pilot: onomkeerbare trend

Een andere ontwikkeling waarin we een toenemende vraag zien, is de track pilot. De opmaat naar autonoom varen is een onomkeerbare trend in de binnenvaart! De Track Pilot maakt het mogelijk een vooraf ingestelde koers te volgen, waardoor de schipper zijn handen vrij heeft voor andere handelingen. De systemen van Tresco en Alphatron maken navigatie gebruiksvriendelijker én dragen bij aan een efficiëntere vaart.

Verduurzaming: afhankelijk van financiering

Bij het groeiend aantal aanvragen voor verduurzaming, ligt de focus op het verminderen van het gebruik van generatoren ten gunste van accu’s. De combinatie van accu’s met zonnepanelen op het dak van stuurhuizen of op luiken wordt populairder. Hoewel de huidige investering veelal nog niet in verhouding staat tot de terugverdientijd. Voor de realisatie van verduurzamingsprojecten, zoals emissieloos varen/werken, is de klant vaak afhankelijk van de opdrachtgever. 

Onzekere markt: stabiliteit door goede service

In een tijd waarin vrachtprijzen minder stabiel zijn, merken we dat particuliere schippers een afwachtende houding aannemen ten opzichte van nieuwe investeringen. Van der Wal Elektrotechniek begrijpt deze voorzichtigheid en reageert hier zoals u gewend bent van ons met flexibiliteit, instant respons en een hoog serviceniveau!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →