Hectisch jaar, goed gevulde agenda

We grijpen deze eerste nieuwsbrief van 2023 aan terug te blikken op het zeer drukke jaar 2022. In de kern komt het er op neer dat we heel het jaar met z’n allen keihard hebben gewerkt en eigenlijk geen moment rust hebben gehad!

Ten eerste bedanken we al onze klanten voor hun begrip in deze hectische periode! Er was gelukkig wederzijds begrip voor het gebrek aan tijd.

Goed jaar voor de scheepvaart

Het jaar begon met geplande werkzaamheden en een schadegeval. Na de zomer werd echt duidelijk wat een goed jaar het was voor de scheepvaart: wij ‘voeren’ daar op mee. De lage waterstanden in de rivieren, schepen die verkocht werden richting de Donau en de energiecrisis zorgden voor gebrek was aan scheepsruimte. Door de oorlog in Oekraïne werden veel kolencentrales weer ‘op stoom gebracht’.

Nauwelijks leveringsproblemen

Wij hebben nauwelijks leveringsproblemen ervaren het achterliggende jaar. Het is goed uitgepakt dat we, ook onder invloed van de COVID-crisis, al eerder begonnen waren met het aanleggen van voorraden. Werkinhoudelijk hebben we gezien dat een verschuiving gaande is in de traditionele installatie. PLC-besturing met een HMI-panel is inmiddels niet meer weg te denken! Tussen kerst en oud & nieuw hebben we een pas op de plaats gemaakt en konden we even op adem komen!

Goed gevulde orderportefeuille

Voor 2023 is onze orderportefeuille goed gevuld. We krijgen ook signalen dat de levertijden van sommige leveranciers steeds verder afnemen. Dat stelt ons in staat sneller dienst te verlenen. Toch willen we benadrukken dat het verstandig is ruim van tevoren opdrachten te plannen! Dat voorkomt teleurstellingen. Door zelf ruim in te plannen creëren we ruimte voor onverwachte – spoed – klussen. Ook in dit geval is het goed met elkaar mee te denken.

Maritime Industry

Vorig jaar waren we – mede door drukte en onduidelijke COVID-maatregelen – niet in staat deel te nemen aan de Maritime Industry beurs in Gorinchem. Dat hopen we in 2023 helemaal goed te maken! De voorbereidingen zijn in volle gang en we hopen weer bekijks te trekken met onze opstellingen! Eén daarvan is weer de lessenaar waarmee we ons al eerder hebben gepresenteerd: de andere opstelling blijft een verrassing tot eind mei. We ontmoeten jullie graag bij onze stand!

Zomervakantie

Resteert één belangrijke huishoudelijke mededeling: in tegenstelling tot andere jaren zijn we tijdens de zomervakantie drie weken gesloten. Het kantoor en een storingsmonteur zijn beschikbaar, maar we verrichten geen installatiewerkzaamheden in week 30, 31 en 32. We verzoeken dan ook werkzaamheden buiten deze periode om te plannen.

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →