Kennis op peil houden

Van der Wal Elektrotechniek - trainingen

Met het oog op ontwikkelingen en nieuwe technieken, houden wij onze kennis op peil met trainingen en cursussen. Op dit moment zien we de vraag naar accupakketten toenemen.

Daarom hebben we de afgelopen periode deelgenomen aan een kennissessie bij Rittal Technologie- en trainingscentrum in Reeuwijk en een training bij Neho Speciaal Techniek in Schoonhoven.

Rittal

De kennissessie bij Rittal was met name gericht op de DC-installaties en de bijkomende risico’s en beveiligingen. Deze sessie is algemeen en is deels gericht op het productaanbod van Rittal en aan hen gelieerde ondernemingen.

Neho

Bij Neho Speciaal Techniek hebben we een training gevolgd die specifiek op de scheepvaart is geënt. In deze training is uitgebreid ingegaan op de Victron laders en omvormers, in combinatie met MG-Energy lithium accu’s. Hierbij zijn zowel de ontwerpspecificaties en de inbedrijfstellingsmogelijkheden van Victron als MG uitgebreid behandeld. Deze training hebben we met succes afgerond waarvoor we een certificaat hebben ontvangen.

Wij houden u voortvarend op stroom, ook wanneer de techniek en ontwikkelingen verder gaan. Kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →