Blog

Nieuwe medewerker William Verheij

William Verheij (17) werkt sinds mei als leerling Technicus Elektrotechniek en Instrumentatie bij Van der Wal Elektrotechniek. Na zijn vooropleiding, gaat hij nu één dag in de week naar school, en werkt hij vier dagen per week bij ons.

“Hier bij Van der Wal Elektrotechniek doe ik de praktijkervaring op, die tijdens de opleiding niet aan bod komt. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde schakelingen die best ingewikkeld zijn. Dat is natuurlijk precies de reden waarom ik hier ben: door deze ervaringen kan ik alleen maar beter worden in mijn vak!”

“Mijn begeleiding is uitstekend: ik kan altijd terecht met vragen en mijn collega’s nemen de tijd om dingen uit te leggen. Verder vind ik het gezellig om hier te werken. Ik heb leuke collega’s!”

Ambitie
“Het is mijn ambitie om verder te groeien in dit vak, en dan met name in elektrotechniek voor de scheepvaart. Ik wil graag veel kennis opdoen en doorgaan met dit werk.”

“Naast het werk, sleutel ik graag aan brommers en scooters. Verder hou ik van vissen. Ik woon in Nieuw-Lekkerland, en als het even kan werp ik mijn hengel uit in De Boezem bij Alblasserdam, om te vissen op snoeken en karpers!”

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →