Blog

RBA-verklaringen bij Van der Wal Elektrotechniek

Wat nog veelal onbekend is, is dat wij gecertificeerd zijn voor het opmaken van RBA-inbouwverklaringen (Radar – Bochtaanwijzer – Ais). Als scheepseigenaar bent u verplicht bij het vernieuwen van uw Certificaat van Onderzoek de RBA inbouwverklaring te vernieuwen. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres.

U kunt altijd bij ons terecht, onafhankelijk van het merk en het type radar, bochtaanwijzer of AIS. Als blijkt dat geïnstalleerde apparatuur niet meer voldoet of niet meer toegepast mag worden dan leveren en installeren wij als Alphatron dealer vakkundig vervangende apparatuur welke uit voorraad leverbaar is.  Indien gewenst zijn ook andere merken leverbaar en door ons te installeren. 

Certificeren van tachografen
Ook voor het leveren, installeren en het opnieuw certificeren van tachografen bent u als scheepseigenaar bij ons aan het goede adres. We zijn gecertificeerd om tachografen van Nufatron Nautic en Marble te installeren én van een geldig certificaat te voorzien. Van beide merken hebben we ruim voldoende reservematerialen op voorraad. Op die manier zijn we in staat snelle service te verlenen.

Zowel voor de RBA-verklaringen, als het certificeren van de tachografen, zijn we in het bezit van een aanstelling van het Duitse WSV.Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden →