Vijfhonderd stukjes Van der Wal

2231835 Van der Wal   Overzicht

Uiteindelijk is daar het moment: alle stukjes vallen op hun plaats. Soms is het passen, vaak is het meten. Dat gaat op voor elektrotechniek, voor het poseren voor een foto én voor het leggen van een puzzel.

Dit jaar is onze uitkomst een organisch geheel. In de stijl van ons team, hecht en betrokken, hebben we onszelf laten vastleggen. En vervolgens weer laten opdelen.

Nu is het aan u de juiste stukjes met elkaar te verbinden en er weer een kloppende plaat van te maken. Net als in de elektrotechniek, past ook deze puzzel in elkaar. 

Het oogt wellicht geposeerd, toch hebben we getracht ieder in zijn kracht op te voeren. Voor zover mogelijk, krijgt u wat u ziet. Humor, inzicht, overzicht, collegialiteit en initiatief. Alles wat leidt tot goede elektrotechnische oplossingen voor de binnenvaart!

Met het leggen van deze puzzel geven we u de gelegenheid de kerstvakantie te overbruggen. Wij zijn namelijk tijdelijk ergens anders. Iets met uitrusten, familie en het leggen van onze eigen puzzel.

Zegt u trouwens ‘puzzel’ of ‘puzel’?

Hoe dan ook: het hechte team van Van der Wal Elektrotechniek wenst u een voorspoedig nieuwjaar. Ook in 2024 hopen wij weer voor u klaar te staan!

Heeft u vragen over dit artikel?

Johan vertelt u er graag meer over!

Stuur een mail →